Pålitelig maler

Du har valgt det er en flott mulighet til å skaffe en ekspert til å male ditt hjem, men hvordan ville du finne en pålitelig Industrimalere. Det er mange ting å vurdere når du bestemmer deg for det vesentlige valget av hvem som skal male hjemmet ditt. Selv om det kan være alt annet enn vanskelig å oppdage en maler, er det vanskelig å vite hvilke som er kvalifiserte og faste slik at du vet at arbeidet vil bli gjort for å vare.

Flere steder å søke etter en maleren:

images (2)

Gjør noen henvendelser – har noen av dine slektninger, ledsagere eller medarbeidere som for sent utnyttet en nabolagsmaler? Forutsatt at dette er sant, se på arbeidet de gjorde – det er på ingen måte som å se det med dine egne to øyne for å bestemme om den maleren gjorde en anstendig visning med hensyn til. Sjekk etter meldinger i nærliggende gruppe og territorielle daglige aviser. Sjekk med et par nærliggende kontraktsarbeidere, landspesialister og din nabolagsmaling.

images (3)

Når du har oppdaget dem, burde du sannsynligvis:

Sjekk Better Business Bureau for innvendinger mot maleren du bruker. Verbal utveksling er en dyktig ting – gjør en forespørsel eller to for å sjekke om noen du kjenner har hørt noe negativt om maleren du velger.

En Industrimalere burde ha forretningsbeskyttelse og også spesialistens lønnsbeskyttelse. På sjansen for at maleren din ikke har beskyttelse og utilsiktet bryter noe eller ødelegger seg selv, ville det være din plikt å skaffe beskyldningen knyttet til uhellet. Be om bevis for beskyttelse før du avtaler hjemme-maleren din – det kan spare deg for mye penger over lengre tid

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s