Rist Klatrere

Shake klatrere som oppdager at de har en utveksling eller en design grad slutter opp ettertraktet som alternativ vitalitet divisjon søker etter spesialister å fullføre reparasjon på vindturbiner som har blitt rammet av lyn. En generelt kostbar reparasjon på grunn av grunnen til å trekke ut overveldende og massive apparater for å skille fjerntliggende regioner, gjøres for tiden av tau til fagfolk som blir anskaffet for å bare abseil ned til ødelagte områder og fullføre arbeidet. Tilkomstteknikere er bare de samme gamle ting nye og olje- og gassindustrien har benyttet eksperter til å male og reparere reparerer ut drift. Vinduespoling av store strukturer og utvikling av slitasje stadioner har også holdt tau på spesialister i arbeid av dem som overtaler til “vanskelig å være” flekker som på en eller annen måte ville koste utviklingsorganisasjonene en enorm total.

images (3).jpg

En typisk bruk av tau får til prosedyrer er for å bygge vedlikehold ærendene ved statur. For det meste ved hjelp av apparater fra taket og abseiling ned på siden av bygningens utvendige, får tauet til fagfolk sikkert og effektivt å komme seg til områder som på en eller annen måte ville være ute av rekkevidde for typisk bygningsstøtte. Den typiske strategien for tilgang til taket for tau får til fagfolk, er gjennom en takhøyde eller fra et øverste etasje overheng eller tilsvarende. Passende apparater fokuserer på hustak er generelt ganske enkelt enkle å slippe av, fra store peisstabler for å sikre gallerispenninger, stort sett alt som er sterkt og tilstrekkelig sikkert kan brukes som et girpunkt for et tau får en spesialist til å anbringe sine dobbeltlinjer fra (To linjer benyttes kontinuerlig, en arbeidslinje og en velværeforsterkning for å sikre at tauet kommer til eksperten, jobber kontinuerlig sikkert).

images (1).jpg

Det finnes ulike bygningsstøtteforetak på statur som kan bli stjålet ut. Tilkomstteknikere kommer til profesjonelle, og det kan ofte være et raskere, mindre krevende og rimeligere alternativ ved å bruke moderne tau tilgang for disse oppgavene i motsetning til bruk av vanlig høyhet, få teknikker , For eksempel plattform og forsiktige choosers.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s