Konstruksjon Eller Vedlikehold

 

Selv om belønningen er flere, kommer de med ansvar for sikkerheten til publikum og elektrikeren. En person som ønsker å være Hjem Elektriker, bør være villig til å overholde kodene, samt sikkerhetsregler som er opprettet for å beskytte offentligheten. På samme måte må man ha en bred forståelse av ansvaret for en elektriker, så vel som arbeidskonteksten.

images (2).jpg

Stillingsbeskrivelse

En elektriker gir reparasjon av elektrisk utstyr til bedrifter og boliger. Han er ansvarlig for å sette opp og vedlikeholde sikringer, stikkontakter og andre deler som er involvert i strømmen av strøm. En elektriker kan spesialisere seg i konstruksjon eller vedlikehold. Han må kunne studere blåtrykk og vedlikeholde data-, video- og stemmekabel. Bedrifter ansetter ofte elektrikere til å foreta installasjon av elektrisk utstyr. Vanligvis bruker de både kraftverktøy som sag og øvelser og håndverktøy som wire strippere, tanger og skruetrekkere.

images.jpg

Elektrisitet kan være livstruende hvis ikke kanalisert eller håndtert riktig. Den mest skadelige fare en elektriker kan støte på er elektrisk støt, noe som til tider kan føre til død. Andre arbeidsfarer inkluderer faller når du klatrer stillas og stiger eller skader fra kutt mens du bruker skarpe verktøy som kniver eller sagger. Hjem Elektriker må overholde sikkerhetsregler knyttet til arbeid med elektrisitet. På samme måte er han ansvarlig for å yte offentlig sikkerhet ved å følge forskrifter eller koder som er satt på plass med hensyn til elektriske apparater og elektrisitet. Det er nødvendig at elektrikere følger statlige, lokale koder samt nasjonale elektriske koder.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s